tap ole
Tapeando
els artistes
agenda
premsa
video
galeria
productes tap ole
informació tècnica
contacte


ESTEM DE REFORMES A LA WEB. Disculpeu

Guillem Alonso

Premi Dansacat 2010

El ballarí i coreògraf Guillem Alonso ha estat guardonat en la categoria "Reconeixement professional" per la seva reconeguda trajectòria professional com a intèrpret de claqué a nivell nacional, i la seva projecció internacional. Els Premis Dansacat, estan organitzats per l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) amb l'objectiu de reconèixer i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya. http://premisdansacat.wordpress.com/

TAP OLÉ

La trobada entre dues cultures de diferents estils com la música espanyola i el claqué demostren que la fusió és un llenguatge universal, que combina la creació de noves i sorprenents sensacions.

Aquest espectacle és una explosió de ritme i energia on es barregen el virtuosisme i la passió de la guitarra espanyola amb la precisió i l'elegància de les coreografies i l'espontaneïtat de la improvisació.

També hi ha balls originals, com la percussió corporal o el "sand dance" que es ballava a principis del segle passat als EUA avui en dia quasi desaparegut.

Claqué: Guillem Alonso, Roser Font

(Laia Molins, Rubén Pérez)
Guitarres: Alejandro Pérez Gracia, Mario Mas

(Dani Figueras,Cristian Cantero, Ignasi Cama)

 

CLIP 6 min. http://www.youtube.com/watch?v=r3jVHJgPcqw

 

 VISITA FACEBOOK TAP OLÉ

VISITA LUTHIER DANSA