tap ole
Tapeando
els artistes
agenda
premsa
video
galeria
productes tap ole
informació tècnica
contacte


Roser Font
Ballarina de claqué i jazz

Roser Font va néixer a Barcelona al 1976. Va començar a ballar als set anys. Ha estudiat diferents estils de ball com dansa clàssica, dansa contemporània, balls de saló, musical, i especialment dansa jazz i claqué. També ha fet classes d’interpretació i de cant.

Va actuar com a cantant i ballarina amb la companyia Contrac Dansa.

Amb la companyia Crac al Gag, va fer l’espectacle El violinista sobre el tejado amb el qual va anar de gira per Espanya.

Al 1998 va anar a Nova York a ampliar els seus estudis de claqué i dansa jazz a les prestigioses escoles Dance Space, Steps i Broadway Dance Center. Al mateix any s’especialitzaria en la tècnica de jazz Lynn Simonson a Barcelona. Al Juliol del 1998 va col·laborar amb la companyia Stomp en un spot publicitari.

Des del 1999 forma part de la companyia de claqué Barcelona Rhythm Tap dirigida per Guillem Alonso (la seva parella de ball). Amb la companyia i com a ballarina solista de claqué ha actuat amb músics de jazz i dixieland, al Festival de Jazz de Terrassa, a la Nit de claqué de Reus, a diversos teatres i a la televisió. També va fer l’espectacle de percussió i claqué Trashtos; ha actuat en diversos infantils com a actriu i ballarina de claqué; al espectacle Saxtap amb el saxofonista Liva Villavecchia; al teatre Scenic; i participa activament com a ballarina de claqué amb la companyia Els Comediants.

Al Juliol del 2001 va actuar com a convidada solista al Frankental Austrian Festival com a ballarina de claqué, de musical i cantant.

Al Setembre del 2001 va tornar a Nova York on va ballar a les Tap Jams (actuacions d’improvisació de claqué) amb ballarins com: Roxane Butterfly, Max Pollack, Buster Brown, Rod Ferrone, Omar Edwards, entre altres.

Durant les temporades 2000-2001 i 2001-2002 ha sigut ballarina solista de claqué i ballarina de jazz i de ball irlandès al espectacle aclamat per la crítica internacional Fire of Dance, amb el qual ha estat de gira per Polònia, Alemanya, Àustria, Itàlia, Suècia, Suïssa, Noruega, Holanda, Hongria, Eslovàquia i Bèlgica.

Va ser convidada a actuar al Heidelberg Tap Festival al Setembre del 2002.

Es la directora, coreògrafa i ballarina de l’espectacle Trakatap amb el que ha fet temporada al Versus Teatre de Barcelona al març del 2006, han actuat al Festival de Valladolid del 2006, i han participat al programa de TVE1 "Mira quien Baila", entre d’altres.

Es ballarina solista de claqué a l’espectacle Enramblao del reconegut ballarí flamenc Rafael Amargo.

Roser Font és una de les ballarines principals de claqué a les Tap Jams setmanals de Barcelona, i és professora de dansa jazz i claqué a diverses escoles.

 
  Tornar al llistat